Модел: spc настилка 2203
Наличност: В наличност
38.90 лв 53.00 лв

SPC  2203 - от винилови настилки с каменно ядро, фабрична подложка, клик

Промоционална цена - 38,90 лева/ кв.м.
При поръчка над 50м2 - 37,90 лева/ кв.м.
Цената е валидна от 15.07.2024 до 27.07.2024 г. или до изчерпване на количеството.
Отстъпката важи при поръчка без ангажимент за монтаж
Продажба само на цели пакети.
Безплатна доставка в рамките на гр. София при поръчка над 20 кв.м.
Безплатна доставка извън София чрез куриерска фирма при авансово плащане по банка за поръчка над 20 кв. м. от този декор!
Изпратете запитване на имейла и ще се свържем с вас в рамките на 1 работен ден.

 

Производител - FllorV
Начин на монтиране – клик система
Дебелина – 5,00 мм
Фабрична поставена подложка 1 мм
Износо устойчив слой - 0,3
Фаска - микро, 4V
Широчина на плочата – 400 мм; Дължина - 800 мм
Брой планки в пакет – 8
Квадратура на пакет –   2.56 м2
Приложение – за подове в помещения клас от 31

Предимства на тези винилова настилка с клик и фабрична подложка :

• Лесно поставяне: поставят се с лекота и бързо. Технологията на клик сглобката позволява плочите да се захващат една за друга без необходимост от лепило или специфични инструменти. Това прави монтажа възможен дори за хора без опит в подобни работи.
• Вградена подложка: означава, че не е необходимо допълнително поставяне на отделна изолация и се намаляват разходите и усилията при инсталирането. Вградената подложка също има ползи като звукоизолация и повишена удобност при ходене.
• Устойчивост на влага и вода: водоустойчиви са и не се раздуват и не се повреждат от влага и са подходящи за много помещения и най-вече където е възможно разливане на вода и нужда от често сериозно почистване.
• Лесна поддръжка: Те се почистват с помощта на прости методи като прахосмукачка, моп или кърпа. Не са нужни специални препарати или грижи.
• Издръжливост: Те могат да издържат на средно натоварване и да запазят своята визуална привлекателност през дълъг период от време. Винилът е устойчив на драскотини, петна и влиянието на слънчевата светлина.
• Комфорт и топлина: Виниловите настилки са по-топли и по-удобни за ходене в сравнение с твърди повърхности като керамика или ламинат. Вградената подложка и гъвкавостта на винила осигуряват по-добър комфорт при стъпване, по-приятни за използване, особено в дългосрочен план.
• Антиалергичност: хипоалергенни и не задържат прашинки, влакна или други алергени. не привличат вредни вещества, подходящи за хора с алергии или дихателни проблеми.
• Конкурентни цени спрямо керамика като материал, така и за труд.

 

Възможни са разлики в нюансите на цветовете на виниловият ламинат, дължащи се на покритието и на спецификите на различните екрани.

Разгледайте нашите предложения за spc винилови настилки с подложка или актуалните предложения за spc настилки на промоция