Категории

LVT и SPC настилките са относително нови подови настилки на нашият пазар.  Използат се доста наименования като винилов ламинат, винилни плочи, ПВЦ ламинати, или винилови настилки  както и някои други.

LVT и SPC настилки ( луксозни винилови настилки) - подходящи както за натоварени обществени помещения, така и за кухни, коридори и други домашни помещения с високо натоварване. Тези винилови подови настилки са с висок клас на износване, водоустойчиви, с малка дебелина и се получава топъл на допир под. Лесен и бърз монтаж.
Основно се делят на 2 групи. Едните са винилови настилки на планки, с дебелина 2 мм и се поставят на пода чрез лепене. Другата група от тези винилови настилки са с клик система за сглобяване ( като при ламината), с дебелина на ламелата 4 мм или 4,5 мм.

Предлагаме SPC настилки на следните производители - LG, Tarkett, Kronospan, Classen, Gergfloor и Aspecta.

При нас може да намерите голямо разнообразие както от винилови настилки клик система, така и винилови плочи, които се поставят чрез лепене за пода.
Избор из между над 75 декора SPC настилки със срок на доставка 3 до 5 дни, както и много други винилови настилки по поръчка.

За  предимствата на LVT настилки ( луксозните винилови настилки )

Условия и цени за монтаж на винилови настилки