Категории
Промоция
ламинат 07010 дъб каньон
Цени - 20,90 лв. кв. метър, включва : - ламинат- транспорт за София- подарък подложка 2 ммЦената е ..
Промоция
ламинат 0705 дъб престиж
Цени - 20,90 лв. кв. метър, включва : - ламинат- транспорт за София- подарък подложка 2 ммЦената е ..
Промоция
ламинат 0706 син бор
23.90 лв 20.90 лв
Цени - 20,90 лв. кв. метър, включва : - ламинат- транспорт за София- подарък подложка 2 ммЦената е ..
Промоция
ламинат 0707 бор Аспендос
Цени ламинати в акция - 20,90 лв. за квадратен метър, включва : - ламинат- транспорт в рамките на С..
Промоция
ламинат 0709 кавказки 8мм 4V
Цени " ламинати в акция "- 20,90 лв. за квадратен метър, включва : - ламинат- транспорт в рамките н..
Промоция
ламиниран паркет 5375 Касандра
ламинат № 5375 бряст Касандра Колекция ламинати 8мм с фаска Sigma Производител - Swiss Krono Кл..
Промоция
ламиниран паркет 5379 Корина
ламинат № 5379 дъб Корина Колекция ламиниран паркет 8мм с фаска Sigma Производител - Swiss Krono..
Промоция
ламиниран паркет 5380 дъб Андромеда
ламинат № 5380 дъб Андромеда Колекция ламиниран паркет 8мм с фаска Sigma Производител - Swiss Kr..
Промоция
ламиниран паркет 5381 дъб Офелия
ламинат № 5381 дъб Офелия Колекция ламиниран паркет 8мм с фаска Sigma Производител - Swiss Krono..
Промоция
ламиниран паркет 5382 дъб Памфилия
ламинат № 5382 дъб Памфилия Колекция ламиниран паркет 8мм с фаска Sigma Производител - Swiss Kro..
Промоция
ламиниран паркет 5384 дъб Лариса
ламинат № 5384 дъб Лариса Колекция ламиниран паркет 8мм с фаска Sigma Производител - Swiss Krono..
ламиниран паркет 277 дъб битник
ламиниран паркет № 277 дъб битник от колекция ламинати  Modera Classic Производител - Krono..
ламиниран паркет 396 дъб Скайдайв
ламиниран паркет № 396 дъб Скайдайв Колекция ламинати - Modera Classic Производител - Kronospan ..
ламиниран паркет 5552 омаслен дъб
ламиниран паркет № 5552 омаслен дъб Колекция ламинати - Modera Classic Производител - Kronospan ..
ламиниран паркет 5966 дъб Кхаки
ламиниран паркет № 5966 дъб Кхаки Колекция ламинати - Modera Classic Производител - Kronospan К..
ламиниран паркет 8096 бор пашкул
ламиниран паркет № 8096 бор пашкул Колекция ламинати - Modera Classic Производител - Kronospan ..
ламиниран паркет 8352 сив дъб
ламинат № 8352 сив дъб колекция ламинати - Modera Classic Производител - Kronospan Клас - 32 И..
лам паркет 2004 дъб Мона
Промоционална цена - 18,90 лв./м2, включва : - ламинат- транспорт в София- подарък подложка 2 мм З..
лам паркет 2005 дъб Вия
Промоционална цена - 18,90 лв./кв. м., включва : - ламинат- транспорт в рамките на София- подарък п..
Промоция
лам паркет 506 дъб Мерич
Промо цени - 21,90 лв. кв. м., включва : - ламинат- транспорт за София- подарък подложка 2 мм Це..
Промоция
Промоция
Промоция
23.90 лв 20.90 лв
Промоция
Промоция
Промоция
Промоция
Показва 1 до 20 от 120 (6 страници)

Ламинат 8 мм с четиристранна фаска на конкурентни цени в магазин Лазур София

има много предимства, но едно от важните е, че е може да се инсталира върху по – неравен под.
Естетически тези ламинирани паркети изглеждат много по- добре и с това може да ви убедим като видите няколко сглобени на пана ламели още в магазина.
Външният вид на подове с тези ламинати е много по - елегантен. Те ще придадат на интериорния ви дизайн стилна атмосфера, по- естествен изглед. Естетичният изглед на ламинат с четиристранна фаска е безспорно едно от ключовите предимства, което го прави изключително популярен за домове и офиси.
Фаската е леко отклонение от плоскостта на повърхността на ламината, което допринася за впечатляващия и стилен вид на пода.

Ламинати с четиристранната фаска

представят съвкупност от отделни дъски или ламели, с ясно очертани ръбове, което създава впечатление за естествен дървен под. Това визуално подражание на дървесните настилки ги прави отличен избор за който обича топлия и уютен вид на дърво, но предпочитат по-икономичен и лесен за поддръжка материал. Заради своя изящен външен вид се превръщат в същински акцент в интериорния дизайн, предлагат богат спектър от различни декоративни стилове, които са подходящи за различни архитектурни концепции и интериорни решения. Можете да изберете ламинат, който наподобява тъмно дърво с изразени прожилки за класически интериор, или светла дървесна текстура за модерен и минималистичен стил. Предлагат не само разнообразие от декоративни решения, но също така могат да се комбинират с разнообразни цветове на стени, мебели и декоративни елементи, за да се създаде хармонична обстановка в помещението. С подходящо избран ламинат, можете да добавите индивидуален и уникален характер на вашия дом или работно пространство.

При стандартният познат стар вид ламиниран паркет клик сглобка с течение на годините, ако е монтиран върху по – неравен под или ако е поддържан чрез миене с повече вода, то сглобките ще изпуснат и това ще доведе до поддуване на ръбовете. При тези с фуга тези проблеми са разрешени и ламинирания паркет ви дълги години визуално няма да се различава от нов. Запазването на дълготрайна визия е от съществено значение за подовете, особено ако става въпрос за обитаеми пространства, където подовете изпитват значително натоварване и експлоатация през годините.

Тези ламинати с четиристранна фуга са проектирани по специална технология, гарантираща по-дълъг живот и запазване на своята визия във времето. Четиристранната фуга на ламината допълнително подобрява техническите характеристики на материала. Тя представлява физическо отдалечаване на краищата на ламелите от плоскостта на повърхността на пода. Това създава допълнителна защитна бариера, която пречи на влагата и водата да проникват под повърхността на ламината. Когато е изложена на влага, която може да проникне под ламинатните плочи, с времето тя може да се навлажни и да започне да набъбва или да деформира. Ламинатите с фаска предотвратяват тези проблеми, като предпазват ръбовете на ламелите от намокряне и натрупване на влага. Тази допълнителна защита ги прави особено подходящи за помещения където обикновено има повече възможности за разливане на вода или изпускане на течности, което може да навлезе под пода с ламинат.
Предполага се, че фаската на ламинираните паркети ще е по-мръсна, тъй като би могло да се натрупа прах в самата фуга. Фаските обаче са толкова малки, че просто в тях няма какда се задържи нещо.

При моделите 8 мм в тази колекция има 2 основни вида фаска:
- V-образна - до около 2 милиметра дълбочина;
- микро - около 1 милиметър дълбочина;

Стандартно всички декори през последните 5 години са с четиристранна фаска, тоест фуга има и по четирите страни на ламелата, и на късата и на дългата страна.
Декори с двустранна фаска, която е само на дългата страна на ламелата вече са единици и почти не се предлагат.

Относно монтирането на ламинати с фаска – може да се отбележи, че разлика спрямо стандартния без фуга няма. В заключение, благодарение на четиристранната фаска, тези ламинати се превръщат във функционална, ефективна и стилна подова настилка за дома и са едно от най-изящните и функционални решения за подова настилка.

Защитата срещу проникването на вода и влага гарантира запазването на тяхната дълготрайна визия и предлага допълнителна сигурност и устойчивост на намокряне и деформация.

Съчетавайки естетиката на естественото дърво с практичността и дълготрайността на съвременните материали, те създават уникална обстановка и удовлетворяват високите изисквания на съвременния животен стил. Благодарение на тези предимства, ламинат с фаска са едно от предпочитаните решения за стилни, практични и издръжливи подови настилки в домашните помещения и ще добави стил и функционалност на вашия интериор.

Представените в тази категория ламинати са с дебелина на ламелата 8 милиметра.Тази дебелина е най- масовата и харесвана за домашни помещения поради отличното съотношение качество към цена. Предложенията с тази дебелина на ламелата са най- много и в най – разнообразни варианти и като дължина и широчина на единичната дъска, и като различни шарки.

Класа на износоустойчивост на тези ламинати е 32, който е много подходящ за домашни и слабо натоварени обществени такива. Това е и най- разпространения като предлагане клас. Класът на износоустойчивост на ламинат е важен параметър, който показва нивото на устойчивост към износване и натоварване. Той се определя според стандарта EN 13329 и се маркира с числова стойност от 21 до 34, като по-високото число указва по-висока износоустойчивост. Ламинат с клас 32 е добре устойчив на надраскване и деформации, което го отрежда като подходящ за употреба в често посещавани области. Също така са устойчиви на светлина и не изгарят или избледняват при излагане на слънчева светлина. Едно от предимствата на ламинатите с висока износоустойчивост е, че те запазват своята визия и качество през дълъг период от време, без да изискват честа подмяна или обновяване. Това ги прави икономичен избор за дългосрочна употреба. Ламинатите с клас 32 предлагат добра комбинация от издръжливост и естетичен изглед, което ги прави популярен избор за различни типове помещения. Съчетават стил и функционалност и могат да предоставят дълготрайна и издръжлива подова настилка. Минималният срок за експлоатация, който дават производителите на 8 мм кл.32 АС-4 е 15 години.

Предлагаме от тези ламинати на конкурентни цени на следните производители : AGT, CAMSAN ,SWISS KRONO, KAINDL, KRONOTEX, KRONOSPAN, CLASSEN, EGGER, TARKETT, Вие може да изберете из между поне 250 декора ламинати 8 мм клас 32 АС-4 4V на актуална цена!

В Магазин Лазур може да откриете най-големия избор на тези ламинати.

Стандартно при поръчка на по- големи квадратури, над 50квадратни метра изготвяме индивидуална оферта с отстъпка от цената.
Получавате и подарък подложка 2 милиметра.
Ние ще доставим в рамките на София във възможно най - кратки срокове, стандартно до 3 работни дни.
При поръчка на повече от 15 квадратни метра за района на София транспорта е безплатен.

Предлагаме и услугата монтиране на ламинат.

Качествени решения за вашия под – ламинат 8мм с фаска с цена и качество без конкуренция
в магазини Лазур София!

ламинати цени 8мм клас 32 с фаска