Модел: spc настилка 22512
Наличност: В наличност
53.00 лв

Количество

Icon Бърза поръчка

SPC  22512 - от винилови настилки с каменно ядро, фабрична подложка, клик

Производител - FllorV
Начин на монтиране – клик система
Дебелина – 5,00 мм
Фабрична поставена подложка 1 мм
Износо устойчив слой - 0,3
Фаска - микро, 4V
Широчина на плочата – 182 мм; Дължина - 1220 мм
Брой планки в пакет – 10
Квадратура на пакет –2,22 м2
Приложение – за подове в помещения клас от 31

Предимства на тези винилова настилка с клик и фабрична подложка :

• Лесно поставяне: поставят се с лекота и бързо. Технологията на клик сглобката позволява плочите да се захващат една за друга без необходимост от лепило или специфични инструменти. Това прави монтажа възможен дори за хора без опит в подобни работи.
• Вградена подложка: означава, че не е необходимо допълнително поставяне на отделна изолация и се намаляват разходите и усилията при инсталирането. Вградената подложка също има ползи като звукоизолация и повишена удобност при ходене.
• Устойчивост на влага и вода: водоустойчиви са и не се раздуват и не се повреждат от влага и са подходящи за много помещения и най-вече където е възможно разливане на вода и нужда от често сериозно почистване.
• Лесна поддръжка: Те се почистват с помощта на прости методи като прахосмукачка, моп или кърпа. Не са нужни специални препарати или грижи.
• Издръжливост: Те могат да издържат на средно натоварване и да запазят своята визуална привлекателност през дълъг период от време. Винилът е устойчив на драскотини, петна и влиянието на слънчевата светлина.
• Комфорт и топлина: Виниловите настилки са по-топли и по-удобни за ходене в сравнение с твърди повърхности като керамика или ламинат. Вградената подложка и гъвкавостта на винила осигуряват по-добър комфорт при стъпване, по-приятни за използване, особено в дългосрочен план.
• Антиалергичност: хипоалергенни и не задържат прашинки, влакна или други алергени. не привличат вредни вещества, подходящи за хора с алергии или дихателни проблеми.
• Конкурентни цени спрямо керамика като материал, така и за труд.

 

Малка наличност, очакваме доставка, стандартен срок за доставка - 3 раб. дни.

Възможни са разлики в нюансите на цветовете на виниловият ламинат, дължащи се на покритието и на спецификите на различните екрани.

Разгледайте нашите предложения за spc винилови настилки с подложка или актуалните предложения за spc настилки на промоция

Подобни продукти