онлайн магазини от 3DWebDesign
media

Ламинираните паркети с фаска ( фуга) през последните две години станаха препочитан избор за много клиенти
поради следните причини:

- Ламинатите с фаска изглеждат много по- естествено и красиво сравнени с тези без фаска. Независимо дали става на въпрос за стандартни дървесни декори или за
ламинат, който имитира гранитогрес, мрамор или бетон, тези декори изглеждат по- красиви и естествени от същите без фаска.
За цвета на фаската дизайнерите са използвали различни решения - от цвят, близък и сливащ се с цвета на ламелата, до много контрастен цвят на фаската, сравнено с цвета на ламелите ламинат.

- Тези ламинати ще изглеждат добре и след много повече години. Това е така, защото след време при почистване с по-мокър моп или поради неравности на пода.
ламината без фаска е много по-възможно да се отворят сглобките на отделните ламели и най-малкото е , че поради това ще се изгуби първоначалната визия на пода ви.
Докато на пода с ламиниран паркет с фаска просто няма да му личи, няма да загуби визията си.

- Безпроблемно почистване и поддръжка - имайте в предвид, че фаската на ламелите е с дълбочина до 2 милиметра. В нея не би могло да се натрупа прах и няма проблем с почистването.

- Огромното разнообразие от цветове и декори, които се предлагат.
Все повече производители на ламинат като Tarkett, Classen  и Kaindl през последните месеци произвеждат и предлагат само ламинати с фаска.
При другите производители обикновенно има по една колекция ламиниран паркет без фаска. При ламинатите с по- големи дебелини от 8 мм, тоест 10 мм или 12 мм се
предлагат само такива с фаска. Също така, почти няма и ламинати от по-висок клас, като например клас 33, АЦ-5 без фаска.

В магазини Лазур паркети предлагаме качествени решения за Вашия под !

  • Feb 11, 2022
  • Коментари: 0