онлайн магазини от 3DWebDesign
media

Защо да изберете SPC за под на обществено помещение?

Изберете SPC за под.

За предимствата на SPC ( луксозна винилова настилка с твърдо ядро )

Има много причини да обновите пода на магазина, офиса, фризьорски салон, медицински центрове, стоматологични кабинети и други обществени помещения с

SPC - винилова настилка с твърдо ядро и клик сглобка.

Ето и най-съществените предимства :
- Тези подове за напълно влагоустойчиви и водоустойчиви. Не е проблем мокренето им, както и миенето им с много вода. По отношение на почистването им няма разлика спрямо традиционната керамика.
- Могат да се почистват със всякакви дезинфектиращи и разбира се почистващи препарати. Пода с SPC винилови настилки или LVT може да почиствате със всякакви стандартни препарати за почистване и дезинфектанти, които се предлагат и които вие използвате за керамика и други подобни.
- Виниловите настилки се различават по отношение на дебелината на износващия слой, освен по цялостната си дебелина.

В зависимост от вида помещение и натовареността му, може да изберете винилово решение с висок клас издръжливост на изтриване и износване.
- Може да избирате из между различни дебелини. Стандартно лепилната винилова настилка е с дебелина 2,5 милиметъра. Те са високо издръжливи, подходящи за помещения кл.42. Винилова настилка с начин на на сглобяване клик е с дебелина от 4,5 мм. до 5,5 мм ( тези с фабрична подложка).
- Актуални и красиви декори в различни цветови гами и текстури. Може да избирате из между дървесни декори, имитация на бетон или камък.
- Ниска крайна цена на завършен под. В зависимост от вида, дебелината и много други фактори, реалната крайна цена на завършен под с тези като вид би варирал от 49 лева за квадратен метър до 89 лева за квадратен метър за стандартни налични колекции с клик система на сглобяване. Тези цени са актуални към май тази година, за стандартни налични колекции.Вижте и нашите промоции , за да се ориентирате повече в цените.
Също така при поръчка над 100 кв. метра ще ви изготвим индивидуална оферта.

- Бързо обновяване или направа на пода, без мокри процеси и допълнителни операции. При готова основа в рамките на работния ден не е проблем да се монтират от двама монтажисти например 50 квадратни метра до 100 м2 и пода ви да е напълно завършен.

Магазин Лазур - качествените решения за вашия под на конкурентни цени с бърза безплатна доставка в рамките на София !

 

  • Коментари: 0