онлайн магазини от 3DWebDesign
media

Ламинат с фаска ( фуга) през последните две години станаха препочитан избор за много клиенти
поради много причини.

Защо тези ламинати са най-много предпочитани ?

- Ламинатите с фаска изглеждат много по- естествено и красиво сравнени с тези без такава. Независимо дали става на въпрос за стандартни дървесни декори или за такива, който имитира гранитогрес, мрамор или бетон, тези декори изглеждат по- красиви и естествени от същите без фуга.
За цвета на фаската дизайнерите са използвали различни решения - от цвят, близък и сливащ се с цвета на ламелата, до много контрастен цвят на фугата, сравнено с цвета на ламелите.

- Тези ламинирани паркети ще изглеждат добре и след много повече години. Това е така, защото след време при почистване с по-мокър моп или поради неравности на пода.
Ламинати без такава е много по-възможно да се отворят сглобките на отделните ламели и най-малкото е , че поради това ще се изгуби първоначалната визия на пода ви.
Докато на пода с ламиниран паркет с фуга просто няма да му личи, няма да загуби визията си.

- Безпроблемно почистване и поддръжка - имайте в предвид, че фаската на ламелите е с дълбочина до 2 милиметра. В нея не би могло да се натрупа прах и няма проблем с почистването.

- Огромното разнообразие от цветове и декори, които се предлагат.
Все повече производители като Tarkett, Classen  и Kaindl през последните месеци произвеждат и предлагат само ламиниран паркет с фаска.
При другите производители обикновенно има по една колекция без такава. При тази с по- големи дебелини от 8 мм, тоест 10 мм или 12 мм се предлагат само такива с фаска. Също така, почти няма и такъв от по-висок клас, като например клас 33, АЦ-5 без фаска.

В магазини Лазур паркети предлагаме качествен ламиниран паркет на конкурентни цени за Вашия под !