онлайн магазини от 3DWebDesign
media

Тук ще ви запознаем с PVC первазите за ламинат.

Те са най- разпространените и използваните поради няколко причини:
- Има голямо разнообразие от шарки, цветове и декори. Обикновенно може да се открие подходящият за всеки цвят ламинат. в магазин Лазур ще ви предложим над 120 цвята.
- Това е единственият профил за стена, в които е предвидено лесно да се скрие кабел.
- Всички предлагани модели имат силикон в горната и долна част, които се поставят към стените и пода за по-добро прилепване.
- Те са с по- голяма гъвкавост като материал и могат да прилепнат и към по-неравни стени.
- Имат необходимите аксесоари – снадка, тапи, вътрешни и външни ъгли, в същия като цвят и декор. По този начин монтажа се извършва по-лесно и бързо и в последствие експлоатацията е безпроблемна. - И все пак, реално тези профили са по- бюджетно решение за завършен вид на помещението ви с ламиниран паркет.

За разликите между различните PVC первази :

- Различни производители на тези профили. При нас ще намерите предложения на следните производители - Ideal, Korner, Cezar, Dollken. Всеки производител предлага различни декори.
- Има избор в различни височини - от 48 мм до 75 мм
- Имат различен профил - от по-извити, до прави ...
- Имате избор из между по- матови или пи-гланцови декори

Монтажа им се извършва след нареждането на пода с ламиниран паркет. Захващат към стените с дюбел и винт, но и при тях има възможността да се залепят към стените. Обикновенно са най- подходящи при по- неравни стени, тъй като са по- пластични и могат да се огъват, сравнено с другите подобни предложения. Повече относно защо е необходим перваз, какви като видов се предлагат, както и относно инсталирането прочетете от  ТУК

Лазур паркети - качествените решения за вашия под на конкуренти цени!