онлайн магазини от 3DWebDesign

Подходящи ламинати на конкурентни цени

Ако търсите нова подова настилка за дома и сте се насочили именно към ламинатите, то тогава следващите редове ще ви бъдат доста полезни, защото ще ви разкажем за това какви ламинати има и как да изберете подходящия за вас.

Видове ламинати:

Могат да се разделят по цветова, дебелина, клас и материал. Що се отнася до цветовете и какви да изберете, тук няма правилен или грешен отговор. Всичко в интериора зависи само и единствено от вашия вкус. Ако говорим за клас износоустойчивост, то тук правилото гласи, че колкото по-голям е класа на ламинирания паркет, толкова по-здрави и устойчиви във времето ще бъдат те. Същото се отнася и за дебелината с едно пояснение - по-дебелите ламинирани паркети се използват за помещения, където има голяма натовареност и трафик от хора. Декорът на ламинираните паркети може да бъде различен - дъб, ясен, бряст и др.

Характеристики на ламинатите и как да изберете подходящия за вас?

До правило един от най-предпочитаните декори ламиниран паркет е дъбовия, заради отличните качества, които притежава този тип дървесина. Издържа на вода и удари и е устойчив във времето. Що се отнася до дебелината и как да вземете правилното решение, запомнете едно - колкото по-дебел е един ламиниран паркет, толкова по-здрав е той Освен това ако трябва да се съобразите с натовареността на помещенията, избере някакъв среден вариант. Той би ви свършил повече от перфектна работа в дома, без значение за коя стая става въпрос. Освен, че е устойчив и здрав по-дебелия изолира и шума, а това си е важно.

Разгледайте нашите предложения за подови настилки. В нашия сайт предлагаме над 650 различни вида, от които сме сигурни, че ще намерите тези, които идеално ще паснат на всяко едно интериорно решение и вкус. Освен това при покупка на над 50 кв.м. подова настилка от нас ще получите 5% отстъпка от цената. Освен това, при поръчка над 15 кв.м. получавате и безплатна доставка в рамките на София. Страхотно, нали?

Качествени решения за вашия под на конкурентни цени в магазин Лазур София