онлайн магазини от 3DWebDesign

Наред със всички видове ламинати, сигурно сте чували и за виниловите такива. Но знаете ли какво точно представляват те и с какво се отличават? Е, прочетете следващите редове, ще ви бъде полезно.

Какво представлява винилова настилка ?

Виниловите ламинати представляват комбинация от винил и естествен камък,. Този тип SPC настилка е устойчива на огън, влага и петна, а благодарение на специалния си защитен слой,  той не губи първоначалния си цвят през годините. Може да го ползвате десетки години, а той ще изглежда в същото идеално състояние както когато ги купихте.  Висококачествените SPC ламинати са  малко по-скъпи от класическия такъв, но пък неговия монтаж е лесен и не изисква предварителна подготовка на основата.

С какво се отличават виниловите ламинати ?

Този тип се отличава от останалите със своята издръжливост, здравина и дълъг експлоатационен живот. Както казахме и по-горе можете да ги използвате дълго време, без те да загубят перфектния си външен вид. Дори на места където са стояли тежки мебели, те ще запазят. Именно затова и цената им е малко по-скъпа, но пък определено си заслужава да инвестирате в такъв тип под. Те могат да бъдат перфектното завършване на дизайна на всеки интериор.

Ние в parketilazur.com предлагаме голямо разнообразие от SPC ламинати в различни цветове и дебелина, които биха отговорили на всеки ваш вкус и стил. Цените ни са изгодни, а и често правим намаление на много от моделите ни. Освен това можем да ви съдействаме и с монтажа на избрания от вас продукт, а за покупка от над 50 кв.м. ще получите и 5% отстъпка от крайната цена.

Разгледайте нашите предложения за spc настилки - луксозна винилова настилка

Дали да изберете пакет или винилов ламинат избирате вие, защото всичко в интериора е въпрос на вкус, желания и предпочитания. Да не забравяме, че и цената е важен и определящ фактор.

  • Коментари: 0