онлайн магазини от 3DWebDesign

За избора на ламинат

Ламинираните паркети в светли тонове отговарят на едни от  най-важните потребителски качества, като сила, издръжливост, атрактивен дизайн и лесна инсталация. Но с какво ламинатите от избелял дъб в светли тонове впечатляват? Вижте по-надолу:

Защо едни ламинати от избелял дъб добиват все по-голяма популярност?

Отговорът на този въпрос е кратък - ламинатът от този тип има редица предимства в сравнение с други.
Избелелият дъб се предлага в няколко нюанса - от светлосиво, до бледо бежово, а това от своя страна го прави подходящ за всеки тип интериор. Изглежда чисто, изискано и стилно и стаите с подобен тип ламинирани паркети са много светли, приятни и уютни. Такъв ламиниран паркет може да бъде вписан във всеки интериор - както модерен, така и минималистичен. Освен това той лесно се комбинира с почти всеки цвят и стил мебели и именно поради тази причина доста хора избират под от този тип. Идеално пасва както на бял, така и на метален или дори цветен и класически интериор.

Освен, че изглежда класически, изчистено и много стилно, този тип декор се поддържа лесно, а освен това и имате избор от различни форми и шарки. Така например, ние в нашия онлайн магазин предлагаме декори от светъл дъб с различна дебелина и клас, които са подходящи както за дома, така и офисни помещения или търговски площи. Според неговото предназначение и натоварване, изберете ламинат с дебелина от 8мм, 10  или 12 мм.

Ние предлагаме над 650 вида ламиниран паркет на известни производители, редовно имаме намаление на най-популярните ни видове и модели, а цените ни са достъпни за всеки джоб. Може да поръчате директно онлайн, а ако желаете да разгледате нашите предложения за ламиниран паркет отблизо, може да го направите в някои от физическите ни магазини в столицата - кв. Младост 1, блок 25, до вход В , работи всеки делничен ден от 10 до 19 часа, а в събота - от 10 до 14 часа.

Магазин Лазур София - качествени решения за под на конкурентни цени. При поръчка на над 15 м2, получавате подарък подложка 2 мм и безплатен транспорт в рамките на София стандартно до 3 работни дни.