онлайн магазини от 3DWebDesign

При избора на вашия ламиниран паркет голяма роля играе не само  неговите характеристики и устойчивост, но и цвета му. От това зависи дали ще чувствате комфортно в стаята и дали ще можете да постигнете уют в своя дом. Ето защо, преди да закупите вашия ламиниран паркет, трябва да съобразите цвета и да изберете най-подходящия за вас.

Кой цвят ламиниран паркет да изберете?

Когато правите декора на своя дом и стаите в него е добре да знаете да не използвате повече от 3 основни цвята. Освен това е добре да се придържате и към една цветова гама - или топли или студени нюанси.
 
Избор на декор в светли тонове

Ламинатите в светли нюанси ви дават голямо предимство що се отнася до това какви ще бъдат другите мебели и декорации в дома. Може да съчетаете един светъл под с много неща и няма да бъдете ограничени нито в промяната на стила на интериора, нито в избора ви на подходящите мебели.
Светлите тонове носят комфорт и създават  чистота. Освен това  разширяват пространствата в стаята визуално. Изберете ламинат в светли тонове за малки пространства, за да изглеждат те оптически по-големи. Можете да изберете от хилядите светли тонове ламинат, които предлагаме в нашия онлайн магазин.

Избор на декор в тъмни тонове

Такъв в тъмен цвят също е много популярен, заради факта, че не се вижда прах по него и не се цапа толкова лесно както при светлият. Ако изберете такъв под, обаче заложете на по-светли мебели и стени в стаята и, за да изглежда тя визуално по-голяма и да придадете по-голяма височина. Тъмният под добре се съчетава с бежово и светлокафяво.

Можете да изберете според тези препоръки вашият нов ламинат на отлични цени и безупречно качество от нашия магазин. Не забравяйте да разгледате и промоционалните ни оферти, където ще намерите добри отстъпки за много видове ламинирани паркети.

  • Коментари: 0