онлайн магазини от 3DWebDesign

Отлично качество на всички ламинати

Без значение дали ви предстои смяна на стария ламинат с нов или тепърва ще полагате основите му в новия си дом, добре е да обърнете внимание освен на цената, но и на качеството.

Но какво е качествен ламиниран паркет ?

За да се нарече един ламиниран паркет качествен, той трябва да притежава редица качества като устойчивост на вода, удари и драскотини, да може да носи на товари и да запази цвета и същността си за дълъг период от време. Сигурно сте наясно, че има такива, които са подходящи за домашни условия, и такива, които са предназначени за офиси, търговски площи, заведения и др. Същностна се крие в дебелината и класа на самата подова настилка и колко по-дебела е тя, толкова е по-устойчива на всякакъв вид натоварване и агресори. Въпреки това, за да се застраховате и да бъдете сигурни, избирайте с дебелина около 10 мм.

В нашия онлайн магазин parketilazur.com едно от нещата, на които изключително много държим, това е именно качеството. Затова се и стремим да предлагаме само и единствено продукти, които са с доказано такова, имат всички изисквания и сертификати и такива, които ние самите бихме избрали за своя дом или вила. Защото искаме клиентите ни на са доволни от избора си който правят и да се връщат отново.
Всичките видове ламинати, които предлагаме, без значение от тяхната дебелина, цвят, форма или шарка са с отлично качество.

Имаме над 650 декора различен ламиниран паркет, от който да избирате. Освен това при нас  винаги имате  избор измежду  определени  колекции на  промоционални  цени. Всеки  наш  клиент при поръчка  на повече  от  50 кв.м.  подови  настилки получава  5% отстъпка от  цената  на  подовата  настилка. А за своя 15 годишен опит с ламинати и паркети винаги сме и ще продължаваме да изпълняваме поръчките си в срок.
Така, че ако искате да получите високо качество ламинат, просто ни се доверете.