онлайн магазини от 3DWebDesign

Имате нужда от подмяна на стария ламинат с нов и търсите изгодно решение?

На правилното място сте, защото при нас ще откриете точно това, което винаги сте искали - перфектно съотношение между качество и цена.

Обикновено когато става въпрос за ремонт или смяна на подови настилки и други козметични корекции в дома или офиса, хората са доста внимателни и грижливо подбират, сравнявайки много критерия, за да получат това, от което наистина се нуждаят. Един от тези критерии винаги се оказва цената, защото в повечето случаи бюджета е ограничен.

Като казахме, че сте на правилното място, бяхме напълно сериозни, защото ние от parketilazur.com разбираме абсолючтно нуждите на хората от това да получат качествен ламинат на изгодни цени. Именно поради тази причина поддържаме едни от най-ниските и изгодни такива, за да удовлетворяваме клиентите си и те да се чувстват сигурни при нас. Разбира се, това не означава, че правим компромиси с качеството. Напротив, то си е все така високо.  Голямото ни разнообразие от различни по вид, дебелина и клас ламинати ни правят един от най-предпочитаните търговци на подови настилки в страната.

Винаги може да поръчате онлайн желания от вас ламинат, но ако предпочитате да видите артикулите ни на живо, може да го направите в някои от нашите два физически магазина в столицата -  кв. Младост 1, блок 25, до вход В.

Освен традиционните ламинирани паркети при нас ще намерите трислойни паркети, винилови ламинати, LVT настилки, мокетни плочи  и много аксесоари като лайнси, подложки и первази, за да имате един завършен и цялостен под, който ще издържи дълго време в перфектно състояние

Така, че ако ви е необходим ламиниран паркет на наистина ниски цени, разгледайте нашите предложения. Не забравяйте да погледнете и в специалната ни секцията “Промоции”, която е доста обширна и където ще намерите много от артикулите ни на промоция.

  • Коментари: 0