онлайн магазини от 3DWebDesign

Да получите качествен ламинат на изгодна цена

не е въпрос на избор, а задължително условие. Когато става въпрос за пари хора а сме свикнали да сравняваме и да търсим винаги най-изгодната оферта. В същото време, обаче, не само това е решаващия фактор за покупка. От значение е и вида и качеството на подовата настилка.

В следващите редове ще ви споделим няколко полезни съвета, които ще са ви от помощ когато сравнявате по този критерий ламинатите.

Не винаги скъпото означава непременно качество

Добре е да знаете, че не винаги скъпия ламиниран паркет означава непременно, че той е с по-голямо качество. Обикновено при този вид подови настилки зависи от фактори като неговата дебелина, устойчивост и здравина. Затова ако ви се предлага тънък ламинат от 8 мм. на цена като за 12 мм трябва да се замислите защо. Най-вероятно става въпрос за сериозна надценка или пък за друг вид такси.

Евтиното може да ви излезе скъпо

Не винаги скъпото е гаранция за качество, но пък от друга страна и евтиното може да ви излезе скъпо, ако избирате само по този критерий и нищо друго. Нашият съвет е освен този критерий, да съблюдавате и други като вид на изработката, дебелина на ламинирания паркет, устойчивост при вода и влага, здравина и устойчивост на удари и надрасквания и чак тогава да прецените добре ситуацията.

Съотношение качество - цена

Най-доброто, което можете да направите е да сте реалисти и да не избирате прекалено евтини ламинирани паркети, особено когато става въпроса за комфорта ви у дома. Ние в parketilazur.com предлагаме голям избор от най-различни ламинати и подови настилки с перфектно качество, от които можете да избирате, за да бъде вашия дом сигурен, красив и устойчив във времето. Освен това предлагаме и всякакви аксесоари, които ще ви бъдат от полза като первази, лайсни и подложки в същите цветове и със същото отлично качество.

Качествен ламиниран паркет на конкурентна цена и с бърза доставка в магазин Лазур София