онлайн магазини от 3DWebDesign

Да пазарувате изгодно е едно от най-важните неща, без значение дали става въпрос за покупката на големи или малки стоки.Същото правило важи и при избора на ламиниран паркет за дома или офиса.
Освен цената, друго на което е добре да се обърне внимание е и качеството. За щастие има как да съчетае и двете в едно, ако се доверите на правилния магазин, където има голямо разнообразие от модели, видове и класове ламинирани паркети и при това на достъпни цени. Ние в parketilazur.com внимателно сме подбрали всеки един от видовете, които предлагаме на нашите клиенти, защото смятаме, че качеството на продукта е от изключителна важност за удовлетвореността. В този ред на мисли, при нас няма да намерите артикул, който да не отговаря на всички сертификати и изисквания за качество и устойчивост, съобразени с всички стандарти.

Голямото ни разнообразие от различни по вид, дебелина и клас ламинати ни правят един от най-предпочитаните търговци на подови настилки в София.

Другият ни плюс е, че и цените ни са конкуренти, а много от продуктите ни са със специални намаления, така, че удовлетворим много от вашите изисквания за достъпност на продуктите.
Винаги може да поръчате онлайн желания от вас ламинат на ниска цена, но ако предпочитате да видите артикулите ни на живо, може да го направите в нашият физически магазин в столицата -  кв. Младост 1, блок 25, до вход В

Освен традиционния ламиниран паркет при нас ще намерите водоустойчив ламинат , винилови ламинати, SPC настилки, мокетни плочи  и много аксесоари като лайсни, подложки и первази, за да имате един завършен и цялостен под, който ще издържи дълго време в перфектно състояние. Не забравяйте да разгледате и нашата страница “Промоции” където ще намерите много от артикулите ни на промоция.