онлайн магазини от 3DWebDesign

разнообразие от ламинат на промоционални цени

Ако търсите за дома или офиса си нов ламинат, то със сигурност цената е едно от основните неща, които гледате и искате да направите добре обмислена и изгодна покупка. В това няма нищо лошо, все пак най-вероятно имате конкретен бюджет, с който трябва да се съобразявате.

Хубавото в случая е, че ние мислим за вас и можем да ви предложем доста голямо разнообразие от ламинирани паркети с различни дебели, класове и цветове и то на много изгодни цени, дори със специални намаления. Важно е да отблежи, че идеалния ламиниран паркет за вас е този, който едновременно е красив, пасва идеално на вашия интериор в дома и при това е достатъчно устойчив на всякакви натоварвания, вода, влага, удари и надраскване. Но не се притеснявайте, ние сме селектирали едни само такива ламинати, който да отговарят на тези условия, защото държим да предлагаме качествена продукция на своите клиенти.

Именно поради тази причина имаме такива с дебелина от 8 до 12 мм., които са клас 32 и 33. Точно тези класове се считат за едни от най-устойчивите на всякакви агресори като удари, натоварване от тежки предмети и мебели и вода. Освен това имаме и богат избор от цветове и шарки - може да избирате от класически кафяви и топли тонове, тъмнокафяви или дори много светли и бели тонове.

Добрата новина, която искаме да ви съобщим, че много от тези модели, най-качествените ни, ги предлагаме в момента на страхотни промоционални цени с намаление до 20%, така, че ви препоръчваме да разгледате тази секция в нашия сайт и да изберете страхотна подова настилка за вашия дом или офис много изгодно. Освен това, специално за вас сме подготвили и отбрани аксесоари като первази, лайсни и подложки, които да са в пълен унисон с избрания от вас ламинат, така, че да имате напълно завършен под в всичко необходимо, което ще ви бъде нужно.

  • Коментари: 0