онлайн магазини от 3DWebDesign

Голям изборот ламиниран паркет на отлични цени и качество

Когато избират нова подова настилка за своя дом или офис, хората често предпочитат една конкретно, а именно ламинат. Причините за избора им са ясни и категорични и се свързват с лесната поддръжка, добрия и изтънчен външен вид, както и достъпността на цените и качеството, както и големият избор от видове шарки, цветове и окраски.

Когато се избира ламиниран паркет много често хората обръщат специално внимание на бюджета. Да, тя  е важна, защото трябва да се вместите в бюджета, но освен нея има и други важни неща - като дебелината на ламинирания паркет и цветът му.

Колко дебел е добре да бъде ламинатът?

По правило, колкото по-използвано и натоварено е дадено помещение, толкова по-дебел е добре да вземете. Например: спалнята е от онези стаи, които не са толкова натоварени и спокойно може да изберете по-тънка настилка, спрямо тази в кухнята или хола.

Що се отнася до факта, че ламинатът се предлага наистина в множество цветове и шарки, това е така. За да изберете правилният за вас, обаче, трябва да го съобразите с общия интериор в дома ви, както и с цветовете на стените, завесите и дори мебелите.

Ние в parketilazur.com предлагаме наистина голямо разнообразие от ламиниран паркет на изгодни цени. При нас ще откриете всякакви дебелини паркет - от 8 до 12 мм. дебелина, за да направите правилния избор за себе си и дома си, както и различни цветове, които сме сигурни, че ще отговорят напълно на всяко едно интериорно решение. Ще намерите страхотни ламинати в тъмнокафяв цвят, такива в бял или класически цвят на дърво. Освен това сме се погрижили и за всички останали аксесоари, така, че при нас може да намерите и всякакви подложки, лайсни и первази. Най-хубавото е че предложенията ни са наистина изгодни, а страхотни модели може да откриете със специални намаления в секцията “промоции”.