Ламиниран паркетВалути
Ламиниран паркет цени на ламинат: онлайн магазин паркети Лазур
Моята кошница: 0 продукта
Ламиниран паркет
Ламиниран паркет
Най-нов ламинатПромоции на Ламиниран паркетПокупка на Ламиниран паркетМоят Акаунт в Ламиниран паркетПотребителска Кошница в Ламиниран паркет от паркети ЛазурКонтакти: Ламиниран паркет от паркети ЛазурСтартирай Cooliris Piclens слайдшоу на цял екран
 
Категории продукти
Промоции на ламинат


PVC ламинат 370-5002
PVC ламинат 370-5002
цена 74.00 лева
цена 48.00 лева

 
магазини за ламиниран паркет
 

За онлайн връзка с нас

ламиниран паркет skype
Ламинирани паркети » Ламиниран паркет » Ламинирани паркети

Ламинирани паркети

ламинирани паркетиПаркети Лазур и нашите ламинирани паркети имат дългогодишно присъствие на пазара в тъговията с ламинат и ламиниран паркет. При нас ще отриете богат асортимент от екзотични, трислойни естествени масивни ламинати.

Предлагаме разнообразие от качествени и доказали се в български и световен мащаб производители на паркет. На базата на богатия ни опит, непрекъснато развиваме и обогатяваме асортимента си от ламинирани паркети, съобразявайки се със световните тенденции в производството на ламинати.

Чрез опита и уменията на нашите специалисти се сремим да ви помогнем за правилния избор, монтажа, както и да удовлетворим редица ваши изисквания за качество и гаранция на закупените от нас стоки. Ако се нуждаете от естествен ламиниран паркет в различни декарации, светли и тъмни цветове, оригинален дизайн, посетете ни и ще останете доволни от избора си.

Когато се нуждаете от съвет и препоръка от специалист, относно спецификата и техническите характеристики, натовареността и устойчивостта на вашето помещение, може да заявите оглед за обекта си, още в момента на поръчката. Наши специалисти могат да извършат лепене и монтаж на ламинати, без вибрации и скърцане на дървото, използвайки оригинални лепила и изготвяне на замазка по общо приети европейски стандарти.

Ние сме готови да ви помогнем в избора и реализацията на всяко едно ниво. В случаите, когато се нуждаете от творческо виждане и идеи за приложение, комбинация от методи и асортименти, нашите квалифицирани специалисти ще ви изготвят план и ориентират по подходящ начин в спецификата на видовете ламинат и паркетна настилка за да изберете най-подходящия за вас ламиниран паркет.

Няма нито един продукт в този раздел.