Ламиниран паркетВалути
Ламиниран паркет цени на ламинат: онлайн магазин паркети Лазур
Моята кошница: 0 продукта
Ламиниран паркет
Ламиниран паркет
Най-нов ламинатПромоции на Ламиниран паркетПокупка на Ламиниран паркетМоят Акаунт в Ламиниран паркетПотребителска Кошница в Ламиниран паркет от паркети ЛазурКонтакти: Ламиниран паркет от паркети ЛазурСтартирай Cooliris Piclens слайдшоу на цял екран
 
Категории продукти
Промоции на ламинат


ламинат 2060 дъб Хъски
ламинат 2060 дъб Хъски
цена 18.90 лева
цена 16.90 лева

 
магазини за ламиниран паркет
 

За онлайн връзка с нас

ламиниран паркет skype
Ламинирани паркети » Ламиниран паркет

Какво е ламиниран паркет? Какво е ламинат?

ламиниран паркет

ФИРМА '' ЛАЗУР-ПАРКЕТИ'' Е В ГОДИШЕН ОТПУСК ОТ 29.07 ДО 06.08.2017Г.! ОТ 07.08. ЩЕ ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ И МОНТАЖИ !

Ламинираният паркет ( Ламинат ) е един от най-добрите заместители на естествения паркет, прилаган най-често като подова настилка.

В нашият онлайн магазин за ламинат към момента предлагаме над 500 декора ламиниран паркет.Ламинатите са на всички реномирани европейски производители като Kronopol,Krono original ,Kronotex,Kaindl,Kronoswiss,Egger,Tarkett, Classen и Balterio

Специални коледни промоции на ламинат :

Всички те, задължително, отговарят на класа за качество EN 13329.

Ламинираните паркети се различават по няколко критерия:

- дебелината на ламелата ламинат -обикновено 6мм,7мм,8мм,10мм или 12 мм

-класа износоустойчивост – кл.31 АС-3 ,кл.32 АС-4 или кл.33 АС-5

-структурата на повърхностния слой-или вида релеф.

Всички тези ламинати осигуряват необходимата гъвкавост, издържливост, топлина и се предлагат в разнообразни декори и цветове.Ламинирания паркет е устойчив на ултравиолетови лъчи, издържат на топлина, лесен за почистване с вода,а също така и не избледнява с годините.

 

Стандартно ламинатите се произвеждат от четири слоя:
Най-горният слой е защитното покритие на ламинираните паркети, той е устойчив на износване, не се цапа лесно и не избледнява. Най-често съчетава различни синтетични смоли и естествени продукти. Понякога с цел по-добра защита, се използват частици от алуминиев диоксид, които образуват прозрачен кристален слой.
Вторият слой на всички ламинирани паркети съдържа имитиращи декори, с подходящи цветове, като това най-често са дърво (череша, орех, бук, ябълка, явор, дъб и др.), паркет, камък, теракот и различни декоративни подове, или от една до пет ивици в няколко цвята.
Третият слой представлява ядрото. Той е най-важната част, по отношение на издържливостта на ламината. Изработва се от HDF (high density fiberboard), което ще рече високо-плътни плочи от дървестни влакна. Те понасят върху себе си тежест от от над 850 кг/м3. Дебелината им е от 5,2 до 11мм.
Плътността на материала, също е от голямо значение, като колкото тя е по-голяма, толкова  ламината е по- издръжлив на влага и натиск.
Четвъртият слоя влияе за по-добра устойчивост и стабилност, както на ламела, така и за подовата настилка.
Някои ламинирани паркети съдържат и пети слой, помагащ обикновено за високата степен на звукоизолация. Също така, може да срещнете и ламинат с три слоя.

Съвремените видове ламиниран паркет са изработени с лесна система за монтаж, чрез заключване, позната като клик система. Това улесни значително монтажа и го превръща в подходящ избор за всеки дом. Ламинатите могат да се прилагат също върху различен тип настилки, дори върху балатум, достатъчно е само повърхността да е гладка и достатъчно стабилна. Такива са бетона, керамичните плочи, дървото и др.
Не е желателно да монтирате ламиниран паркет върху открити повърхности, влажни помещения и други видове открити обекти.
Има различни схващания по отношение посоката на редене на паркет, но поради спецификата на различните помещения, може да изберете този вариант, който най-добре пасва на личния ви вкус.
Ламинираният паркет е водещ продукт на пазара за подови настилки и може да бъдете сигурни, че при един правилен монтаж и експлоатация той ще живее заедно с дълголетието на вашето жилище.

"Паркети Лазур" присъства от дълги години на пазара с ламиниран паркет. При нас ще намерете ламинат от всички реномирани световни производители на конкурентни цени. Ако се нуждаете от експертен съвет, оглед и монтаж на ламиниран паркет, може да разчитате изцяло на нашия опит и съдействие.

 

Ламинирани паркети
Ламинирани паркети
Ламиниран паркет София
Ламиниран паркет София
Най-нов ламинат - parketilazur.com
София, Младост 1 - магазин за ламинат
София, Младост 1 - магазин за ламинат
 

Моята кошница
  0 продукта
Разширено търсене
Въведете дума за търсене:
 
Цвят:
Ламинат с фаска:
Клас:
Дебелина:

Разширено търсене
Производители

Отзиви за ламиниран паркет
До момента няма регистрирани отзиви
 
Ламиниран паркет Лазур