Ламиниран паркетВалути
Ламиниран паркет цени на ламинат: онлайн магазин паркети Лазур
Моята кошница: 0 продукта
Ламиниран паркет
Ламиниран паркет
Най-нов ламинатПромоции на Ламиниран паркетПокупка на Ламиниран паркетМоят Акаунт в Ламиниран паркетПотребителска Кошница в Ламиниран паркет от паркети ЛазурКонтакти: Ламиниран паркет от паркети ЛазурСтартирай Cooliris Piclens слайдшоу на цял екран
 
Категории продукти
Промоции на ламинат


врата Стандарт с покритие микроламинат
врата Стандарт с покритие микроламинат
цена 250.00 лева
цена 237.00 лева

 
магазини за ламиниран паркет
 

За онлайн връзка с нас

ламиниран паркет skype
Ламинирани паркети » Ламиниран паркет

Какво е ламиниран паркет? Какво е ламинат?

ламиниран паркет

ФИРМА '' ЛАЗУР-ПАРКЕТИ'' Е В ГОДИШЕН ОТПУСК ОТ 29.07 ДО 06.08.2017Г.! ОТ 07.08. ЩЕ ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ И МОНТАЖИ !

Ламинираният паркет ( Ламинат ) е един от най-добрите заместители на естествения паркет, прилаган най-често като подова настилка.

В нашият онлайн магазин за ламинат към момента предлагаме над 500 декора ламиниран паркет.Ламинатите са на всички реномирани европейски производители като Kronopol,Krono original ,Kronotex,Kaindl,Kronoswiss,Egger,Tarkett, Classen и Balterio

Специални коледни промоции на ламинат :

Всички те, задължително, отговарят на класа за качество EN 13329.

Ламинираните паркети се различават по няколко критерия:

- дебелината на ламелата ламинат -обикновено 6мм,7мм,8мм,10мм или 12 мм

-класа износоустойчивост – кл.31 АС-3 ,кл.32 АС-4 или кл.33 АС-5

-структурата на повърхностния слой-или вида релеф.

Всички тези ламинати осигуряват необходимата гъвкавост, издържливост, топлина и се предлагат в разнообразни декори и цветове.Ламинирания паркет е устойчив на ултравиолетови лъчи, издържат на топлина, лесен за почистване с вода,а също така и не избледнява с годините.

 

Стандартно ламинатите се произвеждат от четири слоя:
Най-горният слой е защитното покритие на ламинираните паркети, той е устойчив на износване, не се цапа лесно и не избледнява. Най-често съчетава различни синтетични смоли и естествени продукти. Понякога с цел по-добра защита, се използват частици от алуминиев диоксид, които образуват прозрачен кристален слой.
Вторият слой на всички ламинирани паркети съдържа имитиращи декори, с подходящи цветове, като това най-често са дърво (череша, орех, бук, ябълка, явор, дъб и др.), паркет, камък, теракот и различни декоративни подове, или от една до пет ивици в няколко цвята.
Третият слой представлява ядрото. Той е най-важната част, по отношение на издържливостта на ламината. Изработва се от HDF (high density fiberboard), което ще рече високо-плътни плочи от дървестни влакна. Те понасят върху себе си тежест от от над 850 кг/м3. Дебелината им е от 5,2 до 11мм.
Плътността на материала, също е от голямо значение, като колкото тя е по-голяма, толкова  ламината е по- издръжлив на влага и натиск.
Четвъртият слоя влияе за по-добра устойчивост и стабилност, както на ламела, така и за подовата настилка.
Някои ламинирани паркети съдържат и пети слой, помагащ обикновено за високата степен на звукоизолация. Също така, може да срещнете и ламинат с три слоя.

Съвремените видове ламиниран паркет са изработени с лесна система за монтаж, чрез заключване, позната като клик система. Това улесни значително монтажа и го превръща в подходящ избор за всеки дом. Ламинатите могат да се прилагат също върху различен тип настилки, дори върху балатум, достатъчно е само повърхността да е гладка и достатъчно стабилна. Такива са бетона, керамичните плочи, дървото и др.
Не е желателно да монтирате ламиниран паркет върху открити повърхности, влажни помещения и други видове открити обекти.
Има различни схващания по отношение посоката на редене на паркет, но поради спецификата на различните помещения, може да изберете този вариант, който най-добре пасва на личния ви вкус.
Ламинираният паркет е водещ продукт на пазара за подови настилки и може да бъдете сигурни, че при един правилен монтаж и експлоатация той ще живее заедно с дълголетието на вашето жилище.

"Паркети Лазур" присъства от дълги години на пазара с ламиниран паркет. При нас ще намерете ламинат от всички реномирани световни производители на конкурентни цени. Ако се нуждаете от експертен съвет, оглед и монтаж на ламиниран паркет, може да разчитате изцяло на нашия опит и съдействие.

 

Ламинирани паркети
Ламинирани паркети
Ламиниран паркет София
Ламиниран паркет София
Най-нов ламинат - parketilazur.com
София, Младост 1 - магазин за ламинат
София, Младост 1 - магазин за ламинат
 

Моята кошница
  0 продукта
Разширено търсене
Въведете дума за търсене:
 
Цвят:
Ламинат с фаска:
Клас:
Дебелина:

Разширено търсене
Производители

Отзиви за ламиниран паркет
До момента няма регистрирани отзиви
 
Ламиниран паркет Лазур