Ламиниран паркетВалути
Ламиниран паркет цени на ламинат: онлайн магазин паркети Лазур
Моята кошница: 0 продукта
Ламиниран паркет
Ламиниран паркет
Най-нов ламинатПромоции на Ламиниран паркетПокупка на Ламиниран паркетМоят Акаунт в Ламиниран паркетПотребителска Кошница в Ламиниран паркет от паркети ЛазурКонтакти: Ламиниран паркет от паркети ЛазурСтартирай Cooliris Piclens слайдшоу на цял екран
 
Категории продукти
Промоции на ламинат


LVT настилка 0835 Cleveland Grey
LVT настилка 0835 Cleveland Grey
цена 64.00 лева
цена 58.00 лева

 
магазини за ламиниран паркет
 

За онлайн връзка с нас

ламиниран паркет skype
Ламинирани паркети » Други Паркети » Трислоен паркет цени

Трислоен паркет цени Други Паркети

Трислоен паркет - цени на трислоен паркет и цена на трислойни паркети в онлайн магазин Паркети Лазур. Кога един паркет е трислоен и кога е на ниски цени?

Съвременият пазар на паркет позволява на клиента да избира между разнообразни алтарнативи на наложилите се шаблони за обзавеждане на жилището. Новите домове вече използват трислоен паркет на цени достъпни за всяко домакинство.

Преди години всички бяхме свикнали да използваме естествена дървесина и почти не познавахме ламината, като достъпен елемент от обзавеждането. Трислойният паркет също използва дървесина, но функционално съобразена да съответства на здравината и издържливостта на нашата настилка.

Предимства на трислойния паркет

Друго предимство на трислойния паркет освен приемливите трислоен паркет цени е, че всеки трислоен паркет е лакиран фабрично. Това му придава едно стабилно лаковото покритие състоящо се от седем слоя за допълнителна защита от ултравиолетови лъчи и пряк допир със слънцето. И не само, стабилното маслено покритие предпазва и от драскотини вашия трислоен паркет и запазва неговя ествествен вид и цвят. Лаковото покритие е на водна основа и е съобразено със стандартите за екологична защита.

Горните слоеве на трисойния паркет са с висока износоустойчивост и са залепени на кръст за повишаване на степента на издържливост на дъските, независимо от промяната на температурата или влагата в помещението.

Монтаж на трислоен паркет

Монтажът на трислоен паркет е лесен с помощта на удобните клик ситеми на ниски цени. Важна особенност при нареждането на паркет е да се съобрази подредбата на ламелите, да бъде перпендикулярна на слънчевата светлина и да не се получава съвпадение на напречните фуги.

Последна стъпка от монтирането на трислойният паркет са первазите, те се залепват с лепило, равномерно разпределено по дължината им. А когато имате прави стени, не е никак трудно да ги закрепите, като това ще придаде завършен вид на вашето помещение и то на ниска цена.

Цени на трислоен паркет

Всеки съвременен дом вече може да си позволи трислоен паркет на цени по възможностите на всяко домакинство. Ако сега обзавеждате новото си жилище или искате да подобрите живота си в старото, можете да поръчате при нас винаги лесно и бързо, при това трислоен. Паркети Лазур продава качествен трислоен паркет на ниски цени.

Ние от parketilazur.com предлагаме качествен трислоен паркет за дома ви и ги продаваме на конкурентни цени на всеки наш потребител дошъл в уебсайта ни от израза "трислоен паркет цени" или "цени на трислоен паркет". Тук може да разгледате всички видове трислоен паркет Таркет

естествен паркет бук
естествен паркет бук
естествен паркет дъб
естествен паркет дъб
Най-нов ламинат - parketilazur.com
Моята кошница
  0 продукта
Разширено търсене
Въведете дума за търсене:
 
Цвят:
Ламинат с фаска:
Клас:
Дебелина:

Разширено търсене
Производители

Отзиви за ламиниран паркет
До момента няма регистрирани отзиви
 
Ламиниран паркет Лазур